Cover
fet

Varför är alla så fixerade om ens vikt?

Introduction
Varför är alla så fixerade om ens vikt?

Ja, varför är alla så fixerade om ens vikt? Har länge gått och undra det! Fick höra i veckan av en person att jag gått upp ”mycket” och det gjorde ont att höra. Bryr mig oftast inte! Men när det kommer till vikten så är det känsligt vatten.

Jag har gått upp från 72 kg till 90 kg och jag börjar på riktigt få panik över det. Jag vill inte väga så här mycket men jag försöker äta bättre och nyttigare men verkar vara fast på 90 kg. Panik och gråta kan man göra, men jag måste nog inse att jag måste börja bli mer aktiv genom gymmet eller promenera. Kanske bränna av lite vikt.

Men nu vill jag rikta bort fokuset från vikten! Hade ADHD/ADD årskontroll eller besiktning som jag kallar det hahaha.
Jag förstår fortfarande inte varför jag går på dom då jag inte får behandling för min adhd. På grund av mina nuvarande diagnoser så kan jag inte få medicin då det skulle göra mitt mående sämre. Kallar det bullshit och tror absolut jag skulle kunna medicineras utan några större problem. Efter besiktningen så gick jag och åt mat för att sedan gå på stan och köpa julklappar till mamma. Älskar att berätta vad jag köpt men min mamma läser bloggen ibland så får låta bli denna gång, får knipa igen helt enkelt!

Ikväll blir det chill afton med något glas vin. Det är fredag idag ja… nej jag måste städa lägenheten. Tråkigt. Ja ja städning och sedan chill afton med vin och chips.

Med det sagt får ni ha det så bra <3 Var rädda om er!

<—— förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

En dag psyket med mig

Previous Post

Nu har vintern kommit och jag gillar det inte!