Cover
2022

Vad tycker jag om vaccination för Covid-19?

Introduction
Vad tycker jag om vaccination för Covid-19?

Rubriken är lånad av Sjubarnsmamman. Vad tycker jag om vaccination för Covid-19 är en fantastisk rubrik.

Nu i veckan presenterades nya och gamla restriktioner då många i Sverige verkar ha glömt bort att vi är mitt i en pandemi. Många har fått sina två dosor och väntar nu på sin tredje, vilket är fantastisk. Vaccinera sig är egentligen ett billigt skydd mot just covid-19! Många som är vaccinerade får ofta milda symtom och klarar sig ofta igenom utan att behöva söka vård för det. Innan ni attackerar mig på den förra meningen så visst finns det dubbelvaccinerade som hamnar på IVA eller sjukhus. Men procentmässigt så är det ovaccinerade som hamnar där i första hand.

Sen finns det dom som försöker skrämma folk från att vaccinet. Det kan vara allt möjligt ifrån att man kan bli ”impotent” till att det finns 5G chipp i doserna. Jag är dock på tråden att man inte ska TVINGA folk till vaccin. Utan ser det så här att väljer man att inte vaccinera sig så kommer problem med det. Det vanliga blir inte vanligt då man begränsas av covidbevis. Den där romantiska middagen ni planerat kan ni näst intill bara boka om tills covid är över. Vilket är tråkigt för er men som sagt ert beslut.

Vet att det finns vissa människor som inte kan ta vaccinet p.g.a. av andra underliggande sjukdomar och där vet jag inte riktigt vad man kan göra. Det man kan se är att butiker öppnar tidigare för personer med underliggande sjukdomar kan handla i lugn och ro. Det finns säkerligen en hel del lösningar för dom som inte kan p.g.a. av underliggande sjukdomar, går alltid att spana fram idéer.

Slutord

Så Vad tycker jag om vaccination för Covid-19? Ni som vill vaccinera er gör det! Rädda liv är coolt!

Ni som inte vaccinerar er på grund av missledande information håll avstånd, handla tidigt eller sent samt ha munskydd i rusningstiderna i kollektivtrafiken. Belasta inte sjukvården mer än den redan är.

Med det sagt så avslutar jag här! Ha det gott.

<— förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Jag och mina demoner!

Previous Post

Inga nyårslöften utan mer nyårsdrömmar