Cover
vardag

Två besök på WeMind

Introduction
Två besök på WeMind

Hej vänner

Dagen har vart hektisk, minst sagt! Jag har haft två besök på WeMind idag. Först hade jag samtalskontakt och sedan hade jag läkartid klockan 13:00. Mötet med läkaren var nog det bästa då jag fick höja min adhd medicin och det känns bra.

Jag har svarat riktigt bra på concertan och har inga större biverkningar utan det är mer milda biverkningar som huvudvärk. Allt på den fronten är bara för bra!

Var och fikade med några kompisar och det var jätte mysigt även fast jag som introvert bara sitter och nickar mestadels. Att vara omringad av bra människor är en väldigt bra träning för mig och jag börjar våga öppna mig mera.

Att våga nya saker är otroligt! Var ute och kampanjade med ssu igår och jag vågade ta diskussion med människor och dela ut flyers ”Om krisen eller kriget kommer”. Jag var super stolt att jag vågade det och inte bangade som jag brukar göra vid kampanj.

Jag är stolt över mig själv på senaste. Känns bra! Jag har inte mycket mer att säga än detta så avslutar bloggen här.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Espresso house häng

Previous Post

Nu börjar hamstringen igen