Cover
Tech

Tillbaka till Ghost

Introduction
Tillbaka till Ghost

Hejsan vänner!

Nu är jag tillbaka på plattformen Ghost från WordPress! Missförstå mig inte! WordPress funkar bra för dom allra flesta men inte mig. Här på Ghost har jag inte samma SEO problematik utan kan skriva som jag själv vill ha det.

För att kommentera anonymt

En nyhet på sidan är att du nu kan kommentera utan att logga in. Ni kryssar bara i rutan "comment anonymously" så slipper ni logga in för att kommentera.

Man kan också välja att logga in med följande sociala medier Google, Twitter, Github, Gitlab eller bara skapa ett konto. Genom att skapa ett konto så kan du kommentera med namn och din blogg och du är inloggad på min sida. Men vill ni inte logga in så är det "comment anonymously" som gäller.

Jag sparar inte några användaruppgifter!!

💡
JAG SPARAR INTE NÅGRA ANVÄNDARUPPGIFTER!

Det är roligt att vara tillbaka och lovar nu att jag inte skall byta plattform på ett tag. Anledningen till varför jag bytte var för hastigheten på hemsidan.

Nog med saker för idag, var rädda om er och så hörs vi senare! <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

En lång dag

Previous Post

Jacksburger Nynäshamn