Cover
politik

Snart är det DÅK

Introduction
Snart är det DÅK

I helgen kickar SSU:s dåk (Distriksårskongressen) igång! Jag ser fram emot att åka från och representera Nynäshamn. Har bokat hotell och ska på fredag beställa taxi till lördagen.

Känner på mig att taxin kommer gå super tidigt då dåken börjar typ runt åtta på morgonen. Attans också då jag inte är en morgonperson! Det är många motioner som ska gå igenom men hoppas innerligt att vi hinner färdigt till 18 tiden då det serveras kvällsmat och det inte drar ut på tiden som förra gången.

Men jag kommer boka en taxi på söndag till klockan 16:15 och då bör hela dåken vara klar annars så missar jag min chans att komma hem. Borta bra med hemma allra bäst hemma, det är väl det man säger eller? Jag vet faktiskt inte men det låter bra.

Nej nu ska jag packa lite mer. Ni får ha det gott <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

DÅKEN nästa!

Previous Post

Jag vill kandidera i nästa val!