Cover
politik

Sista valet

Introduction
Sista valet

Yepp detta valår blir mitt sista. Känner inget intresse av att fortsätta med politik utan det har liksom fallerat i sanden.

Jag har vart ovän med mig själv då den ena halvan säger att jag borde fortsätta medans den andra säger avgå. Men jag har äntligen kommit till ett beslut och det är att avsäga mig min plats i styrelsen för SSU Nynäshamn efter valet och kommer inte engagera mig politiskt framöver. Det är inte så att jag är missnöjd med ssu eller partiet utan poltiken blir mer som en sandlåda och det är inte riktigt min cup of tea.

Kommer jag alltid vara socialdemokrat? Det är en fråga jag frågat mig länge och jag kan inte svara på den frågan. Mitt hjärta brinner ju för socialdemokratin men samtidigt som jag nämnde innan så har poltiken i nynäshamn blivit som en stor sandlåda.

Det enda som jag tillför just nu för socialdemokraterna är minimal administrations arbete som typ kolla epost, brevlådan och tar emot samtal. Men hur ser framtiden ut för mig? Jag vet faktiskt inte vart jag vill utan det jag vet är att jag vill arbeta med något. Vill också fokusera mer på föreningslivet och dess former, kanske starta en spelförening för ungdomar med NPF.

Finns det något parti som behöver administration och skulle vilja anställa mig, så hör av er hahah.

Avgår som sagt efter valet men vill redan nu tacka mina partikollegor/ssu för allt! Jag fick till och med chansen att vara valledare för socialdemokraterna Nynäshamn i valet 2018 med bästa Johan.

Vem vet vad framtiden bjuder på?

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Strålande dag

Previous Post

Partajdags