Cover
HBTQ

Problemet för oss bisexuella

Introduction
Problemet för oss bisexuella

Goderafton.

Hur mår ni? Själv så är det skapligt och jag är återigen på banan mot bättring.

Jag vet att jag är bisexuell, inget kan ändra på det! Men jag har funderat på om man skulle ha ett förhållande med en kille, hur skulle du göra med kontakten till dom som är emot det?

Jag har ingen kärlek på gång men frågan är hur man ska göra med kontakten av dom som inte står på samma sida? Jag vet att jag hellre skulle säga upp kontakten med dom även om det är familj, vänner eller bekanta. Min lycka går före det mesta! Inte för att jag söker något som sagt men tanken har slagit mig om jag skulle falla pladask för någon av samma kön. Det gör faktiskt lite ont att säga att om man hittar en kille tex att man måste säga upp kontakten med familj, vänner eller bekanta bara för att dom inte godkänner förhållandet.

Jag hoppas bara den dagen jag hittar någon att mina närmaste ska vara glada för min skull och inte lägga fokuset på om det är en kvinna, man eller så en alien. Jag har förr tagit upp ämnet men då var det vilken läggning jag ser mig själv som och inte något om relationer. Ville bara flika in mina tankar i ett inlägg och hoppas på att allt går som det ska framöver! Hoppas som sagt att alla runt om mig ska vara glada för min skull men vet en del som inte är det!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

SKIT DAG!

Previous Post

Lyckliga slut?