Introduction
Planering av veckan som kommer

Planering av veckan som kommer

Hejsan idag blir det planering av veckan som kommer.
Jag har vissa dagar där jag kan göra whatever och kallar dom ”fria dagar”.

Måndag:

På måndag så ska jag försöka se om jag kan få tid på Idun. Måndag är egentligen en fri dag.

Tisdag:

Tisdag är en fridag

Onsdag:

Onsdagen så börjar jag med att träna på gymmet för att sedan dra till jobbet klockan 13:00. Sen på kvällen ska jag nog hem till mamma för middag.

Torsdag – Fredag:

Här blir det bara att koppla av! Jag ska under kvällarna städa så lägenheten kan bli snygg och fräsch.

Lördag:

Här blir det lite mer festligt jag, mor och en kamrat ska ut och äta på TacoBar på kvällen. Kommer bli perfekt.

Söndag:

Här blir det planering av nästa vecka som kommer.


Men nu kommer det jobbiga och det är vad man ska beställa på TacoBar? Är förälskad i två mat rätter och det är quesadillas och Nacho de luxe. Nacho De Luxe lär ett finare ord för nachotallrik. Alltså har ju tyvärr vart där lite för ofta förra veckan men det är för gott alltså. Men kanske skulle pröva något nytt som en taco, men det låter så standard och tråkigt. Vad tycker ni? Ja ja ska inte skriva allt för mycket om TacoBar situationen. Utan det blir quesadillas, Nacho de luxe eller en hamburgare. Säkra kort.

På onsdag ska jag åter igen inta scenen på gymmet. Jag har inte vart där så mycket p.g.a rådande pandemi men nu ska det bli skönt att komma tillbaka. Satsar en gång i veckan, kommer bli skönt. Tränar ni?

Med det sagt så säger jag hej då nu. Ni får ha det så bra ❣️

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Jag har testat postivt på Covid-19

Previous Post

Detta blogginlägg skrevs på fyllan!