Cover
fest

Partajdags

Introduction
Partajdags

På lördag är det äntligen dags för partaj. Det var ett tag sen sist jag anordnade någon fin tillställning och jag är super taggad. Jag har dock inte planerat så mycket förutom att det ska vara en tillställning med alkohol, snacks och sånt har jag absolut inte tänkt på utan hoppas ni har bra förslag?

Alkoholen är fixad! Jag är en sucker för Staropramen och valde att köpa sex stycken burkar och det räcker gott och väl. Förra festen köpte jag kex och ost, det gick liksom inte hem hos folket utan fick äta allt i efteråt. Så inte mejeriprodukter eller kex utan jag lägger över ansvaret på mina gäster haha.

Imorgon blir det säkerligen en tripp till systemet för att se om jag missat något inte till mig utan mina gäster. Men först innan allt det ska jag på Idun och sedan Espresso House. Hänger på EH typ varje dag nu med några vänner och det är trevligt och så men mycket folk och intryck.

På tal om café så har många av mina vänner slutat blogga och det är katastrof! Men samtidigt förstår jag att man inte alltid kommer på något att skriva om och det blir tråkigt att driva blogg därmed. Jag läser rätt många bloggar och det är inte alltid att jag lämnar en kommentar men jag läser era bloggar. Så tro inget annat!

Wow idag blev det lite längre blog inlägg än förr. Med det sagt ha det gött <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Sista valet

Previous Post

Veterinärbesök