Cover
krig

Om kriget kommer

Introduction
Om kriget kommer

Nu hoppas jag innerligt att detta bara är en titel och inget mer! Jag är inte förberedd på en attack mot oss!

Har ingen mat eller utrustning... jag har en hel del alkohol däremot hahah. Men detta med att Ryssland hotar oss är inget som är nytt utan det har han gjort ett x antal gånger förut. Något har hänt med mister Putin då han den 24 februari valde gå till attack mot Ukraina.

Men till något positivt så påbörjade jag min adhd medicinering idag. Spänd som bara den efter min samtalskontakt rabblade upp biverkningarna, inte sådär jättebra men viktigt att veta. Ikväll blir det mestadels chilla och invänta Petters nya låt

”Hundratusen” som släpps imorgon.

Med det sagt så önskar jag er en trevlig torsdag.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Hur jag jobbar med bloggen - Notion

Previous Post

Mycket som händer just nu