Introduction
Nya glasögon has arrived!
blogga

Nya glasögon has arrived!

Idag vart jag och hämtade ut mina nya glasögon. Märket är ifrån Lyle and Scott och dom sitter som smör! Dock så har jag fortfarande runda glasögon. Runda glasögon passar mig bäst i formen.

Inte snyggaste bilden men glasögonen i fokus i alla fall.

Om jag ska sammanfatta vad dagen bjuder på idag så är det enbart skriva en ekonomisk berättelse. Jag avskyr att vara kassör i olika föreningar då det är det tråkigaste som finns. Man blir trött på alla nummer och siffror 😩. Får se om jag klarar av detta med mina diagnoser. Ska väl köpa något gott så kanske det hjälper en aning.

Jag vet faktiskt inte hur pepp jag är på att sitta i olika föreningar just nu! Man sitter och händerna är låsta p.g.a av coronan. Man kan inte göra mer än att ha möten och sitta och planera för en framtid som man inte vet något om. Sitter i en förening som anordnade söndagsträffar och nu i och med covid-19 så går det inte anordna då restriktionerna ändras konstant. Nu är inte en bra tid att starta en förening där träffar skall arrangeras. En av mina små drömmar har vart att starta en spelförening men det är lagt på is för tillfället.

Det man fortfarande kan göra är att blogga och läsa böcker. Eller man kan göra mycket mer än så men det är två säkra kort, som aldrig slår fel.

Jag har faktiskt en fråga till er bloggare. När ni bloggar bloggar ni via datorn eller paddor?

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Detta blogginlägg skrevs på fyllan!

Previous Post

Min bästa vän nuttis!