Cover
idun

Nu har vintern kommit och jag gillar det inte!

Introduction
Nu har vintern kommit och jag gillar det inte!

Ja nu har vintern kommit och jag gillar det inte! Vintern är både kall och ruggig och man fryser konstant. Älskar snön men inte kylan den är för uschig för mig.

Processed with VSCO with c1 preset

Har dock varit smart och köpt långkalsonger så jag inte fryser om benen. Det är synd att man har så mycket att göra på dagarna, då jag hellre skulle vilja sova. Gå i ide om man skall skriva det korrekt. Idag har vart en relativ lugn dag då jag enbart vart på Idun halva dagen. Har jag någonsin förklarat vad Idun är? I korthet så är Idun ett aktivitetshus som riktar in sig för människor som lider av psykisk ohälsa eller missbruksproblematik. Vi kan fika där, prata med vänner och pyssla om det intresset finns.

Nu börjar också julen nalkas och allt jäkla pynt som skall upp. Missförstå mig inte, jag älskar julen men att pynta är nog det värsta som finns. Däremot tycker jag väldigt mycket om maten och Kalles jul. Det är liksom en tradition att se Kalle anka och hans vänner vid tvn klockan 15:00. Jag känner en viss sorg för människor som inte har någon eller någonstans att fira med. Som lite reklam så har Svenska kyrkan ofta öppnat dörrarna innan jul för ensamma människor och det värmer mitt hjärta så enormt. Vill också rekommendera två föreningar som hjälper hemlösa och dom är hemlösa och Vid din sida. Dom hjälper hemlösa med mat, kläder och nånstans att vara.

Var rädda om er nu inför jul och nyår! Lägger en bild med viktiga telefonnummer inför julen och nyår.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Varför är alla så fixerade om ens vikt?

Previous Post

Bloggar värda att besöka!