Cover
vardag

Något är fel och jag kan inte sätta fingret på vad!

Introduction
Något är fel och jag kan inte sätta fingret på vad!

Hej!

Nu i den senaste veckan har allt vart riktigt skit dåligt och jag vet inte varför, vilket gör det ännu mer jobbigt. Är konstant trött och lätt retlig och har lättare att fräsa mot mina nära och kära, vilket inte är okey.

Anledningen till varför jag skriver detta inlägg är inte för att försvara mina handlingar utan för att ge er en översikt på hur det ser ut just nu. Som jag nämnde vet jag inte vad som påverkar mitt mående utan jag har pusselbitar men inget mer än det. Jag skriver numera ner mina tankar i en app för att hålla koll om det är något jag missat som går i mönster.

Som tur har jag samtalskontakt på WeMind imorgon vilket ska bli skönt! Ska lyfta mina pusselbitar och se om Göran kan hjälpa mig pussla. Annars får det bli en annan medicin för mig om inget annat hjälper. Jag vet bara att jag inte kan fortsätta vara trött psykiskt och leva som inget, det kommer inte hålla i längden och jag kommer dippa ganska hårt om inte annat.

Längtar till imorgon! Ska nog gå och ta ett bad och lugna ner mig lite grann.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

1 maj 2022

Previous Post

Pulled Pork