Cover
lägenhet

Mycket som spinner just nu!

Introduction
Mycket som spinner just nu!

Hej, idag ska vi prata om mitt huvud som spinner, lägenhet och bli sjukpensionär.

Mycket som spinner i huvudet just nu. Mor ligger inlagd på sjukhus och det är tufft, men har pratat med henne och det går mot rätt väg. Kommer inte gå in på varför hon är där!

Har för övrigt lagt intresseanmälan på en lägenhet som jag ska kolla på den 8/11. Den är mindre än min nuvarande men jag söker mindre och med balkong vilket den nya har. Jag drömmer ibland om att sitta på sommaren eller vintern på balkongen och dricka en fin kopp kaffe och bara sitta och jobba med saker. Nu verkar det som att jag också får den lägenheten om jag vill ha den sååå living the dream.

Har också sagt till mig att förtidspensioneras inte kommer ske! I dagsläget så lever jag på aktivitetsersättning och när jag väl fyller trettio så kan jag välja att pensionera mig eller jobba. Som pensionär så kommer jag leva på exakt samma summa som idag och den tanken gillar jag verkligen inte. Så nu jagar jag min LSS handläggare så jag kan få svar om jag kan få komma tillbaka till SamMa projektet för en eventuell arbetsträning. Sen är det jävligt tråkigt att bara gå hemma och inte göra något alls.

Mycket händer just nu och det är bra men lite sliten. Gillar att ha många bollar i luften samtidigt men glömmer bort att andas ibland om man säger som så. Men nog om mig! Vad gör ni andra idag? Jagar ni också LSS handläggare? Hahahahaha.

<— förra inlägget!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Att vara besatt i kärlek!

Previous Post

Den partilösa pojken