Cover
Fetma

Min vikt och jag!

Introduction
Min vikt och jag!

Jag har skrivit om detta ämne förut och jag kommer alltid med negativ input om min vikt. Enligt mitt bmi så klassas jag som överviktig och jag känner det på magen. Börjar även få problem med konditionen och andningen. Joggar jag i kort takt så blir jag super andfådd och känner mig trött för minsta lilla.

Men det skall bli ändring på det från och med nästa vecka! Ska sluta med sockret på vardagar och börja promenera/träna på gym oftare. Mitt mål är väl att komma ner tillräckligt i vikt så att jag är nöjd. Människor börjar kommentera att jag gått upp i vikt och det skapar stor panikkänsla, tycker inte det är okej att säga ”Har du gått upp i vikt, det syns på dig”. När personer säger så skapas en negativ men ändå en uppiggande motivering att jag måste ändra på mig och mitt levnadssätt. Jag har funderat på att kombinera promenader och periodisk fasta för att nå resultat snabbare.

Istället för att dricka tex sockerprodukter så kan jag ta ett glas vatten till maten. Är jag däremot hungrig kan jag alltid köpa morötter några olika frukter eller grönsaker. Sen finns det tre olika drycker man kan dricka som inte innehåller så många kalorier såsom vatten, kaffe och te. Just nu är det mycket sockerprodukter såsom läsk, godis och andra snacks som står i fokus och det är skadligt för mig.

För er som inte vet så är jag förälskad i morötter, är som en kanin. Vad jag än gör så ligger ansvaret på mig och det är bara jag som kan göra förändringen! Jag kommer klara det, jag MÅSTE klara det. No turning bach!

<— Förra inlägget!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Ny rock, ren lägenhet och kaffe

Previous Post

Idag är det den 24 september och betyder vardag blogg