Introduction
Min bästa vän nuttis!
djur

Min bästa vän nuttis!

Att hunden är människans bästa vän är väl sant men man borde inkludera katter. För er som inte vet så har jag en norsk skogskatt som heter Nuttis. Nuttis är en katt som adopterad från Nynäshamn katthem och hon är redan 12 år gammal.

Jag har levt med henne sen hon var 11 år gammal. Hon är en rätt blyg katt förutom när jag ska sova, då hon gladeligen hoppar upp i sängen. Till vardags så springer hon och gömmer sig. Kan klappa henne och så men måste säga något i stil med ”Hej” eller ”vill du ha godis”. Den sista meningen lät såååå fel, men menar kattgodis.

Man ser på henne att åldern har kommit ikapp.

Nuttis förflutna är en riktig svår nöt. Ingen vet mer än att hon ursprungligen kommer från ett dödsbo. Hennes ålder är faktiskt på tal om ingen vet ett mysterium också. Jag vet inte ens om Nuttis har bröder eller systrar och vet absolut inget om hur personen behandlade henne. Jag hoppas såklart väl men man vet aldrig eftersom hon är så rädd.

För att vara en sån pass gammal katt så har hon energi till allt. Hon älskar att leka med sina kattleksaker och springa och jaga spöken. Hon ser spöken ibland och tycker det är roligt att jaga luften. Kanske är släkt med Karsten Torebjer psychic medium.

Hunden är människans bästa vän! Nej min sak är Nuttis är min bästa vän.

Med det sagt så känner jag mig nöjd. Ha det bra och var rädda om er <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Nya glasögon has arrived!

Previous Post

Kort kort kort inlägg idag!