Cover
vardag

Mellanfisk

Introduction
Mellanfisk

Hejsan bloggen. Bloggens titel har inget med innehållet att göra. Haha.

I dag har allt vart så himla långsamt! Tänkte att dagens inlägg skall handla om vardagliga saker så är det inget du är intresserad av så är jag ledsen.

Som jag nämnde har dagen vart så himla långsam och jag har enbart fikat med en kompis på Espresso House och nu en fika på Idun. Undrar hur många koppar kaffe jag dricker på en dag?

Måste förövrigt städa mammas lägenhet då hon kommer hem från utlandet imorgon. Vet inte om jag nämt det men jag är hund och kattvakt åt söta djuren som låter klockan 03:00. Bara kliva upp och släppa ut katterna och ta en snus.

På tal om snus!

Jag har länge snusat nikotin påsar och har vart ganska nöjd med det, den är trots allt tobaksfri. Men på senaste så har jag fallit för Lundgrens snus som har smaker av Sverige. Den som jag snusar för tillfället är Fjällen som har toner av hjortron.

Dock betalar jag 40 kr för en dosa men det är helt klart värt det, smakar ju trots allt sverige. Man ska vara glad att man håller på att sluta röka så man slipper den utgiften, som för övrigt ligger på strax över 60 kr. Jag försöker återigen sluta röka då jag mår dåligt kroppsligt men cigaretter är väldigt effektiva vid tex ångest. Ångest är tyvärr något jag har emellanåt men det är en fight det med.

Men det är bara försöka försöka tills man vinner.

Gud nu känner jag mig nöjd för idag... mycket vardagligt idag men det behövs ibland. Allting gott <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Låt oss prata om alkoholen

Previous Post

Dansk Afton!