Cover
tankar

Lyckliga slut?

Introduction
Lyckliga slut?

!!!Detta är vad jag tycker och tror! Man behöver såklart inte hålla med mig.!!!

Lyckliga slut finns det? Nej på riktigt? Jag är en bitter farbror som inte riktigt tror på lyckliga slut och jag ska med detta inlägg försöka beskriva varför.

Alla drömmer säkerligen om det! Tanken att skaffa pojkvän/flickvän, familj eller till och med barn! Få det där lyckliga slutet tillslut, men det är något jag inte tror på! Jag tror människan alltid söker mer än vad dom har och det där perfekta förhållandet tar oftast slut efter dagar, månader eller år.

Jag tror människan alltid strävar efter något bättre även om det inte alltid syns på en gång! Har hört många historier från bekanta att deras förhållanden har fallerat för att en partner hade vart otrogen eller bara ledsnat på allt bråk och stök.

Det finns dock par som håller evigheter evighet och där vill jag tro det handlar om en bra kemi från början. Jag beundrar par som klarat sig kanske sisådär 10 - 20 år eller längre.

Men för andra människorna så nöjer vi oss näst intill aldrig! Man ser ofta ett mönster hos speciellt unga par att den ena partnern är otrogen mot den andra eller vice versa. Jag vill tro att det finns något som heter ”sann kärlek” men inte lyckliga slut utan det kommer ”kanske” när man går i graven, vem vet?

Detta är vad jag tycker och tror! Man behöver såklart inte hålla med mig.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Problemet för oss bisexuella

Previous Post

Idun dag!