Cover
alkhol

Låt oss prata om alkoholen

Introduction
Låt oss prata om alkoholen

Många verkar tro att jag har alkoholproblem för att jag laddar upp bilder på några öl ca en gång varje helg. Tänkte vi skulle prata om min hantering av alkohol och reda ut oknutna knutar.

Om vi börjar med hur ofta jag dricker så är det ca en till två gånger på en helg. Dricker jag nån gång där det inte är helg så blir det oftast EN till tex badkaret.

Jag vill poängtera att ungdomar brukar gå ut på helger och leva loppan, inget ovanligt med det egentligen. Visst har det hänt att jag haft det super trevligt på krogen och kan glömt hur mycket man druckit och det blivit allt för mycket. Visst! Men då brukar jag oftast bara gå hem och lägga mig. Men att säga att jag har ett alkoholproblem gör mig faktiskt ganska ledsen då jag verkligen inte har ett problem utan gillar att dela saker i sociala medier.

Jag har inte så många vänner så jag känner väl någonstans att ni på tex Facebook är mina vänner och jag vill dela min kväll med er. Ni är liksom en av mina glädjen i livet.

Sen dricker jag oftast INTE ensam utan har goda kamrater med mig och jag dricker inte för att trolla bort ångesten då utan är där för det sociala. Skulle jag däremot börja dricka för att trolla bort ångesten skulle det synas på alkohol - drog testet jag gör varje vecka på WeMind och skulle i så fall få hjälp från dom.

Man ska vara väldigt försiktig innan man dömer/säger något som kan såra personen. Oftast har det var vänner som aldrig ens träffat mig som skrivit att jag har alkoholproblem.

Jag känner mig rätt träffad när folk påpekar saker som inte stämmer utan går på sin väg och antar saker. Jag är en vuxen man och klarar mig själv utan någon att någon håller min hand.

Hej då <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Veterinärbesök

Previous Post

Mellanfisk