Cover
psykisk ohälsa

Konsten att tämja psykisk ohälsa, går det?

Introduction
Konsten att tämja psykisk ohälsa, går det?

Konsten att tämja psykisk ohälsa, går det? Diskuterade psykisk ohälsa med en kamrat idag och tanken slog mig ”går det att tämja sin hälsa?”. En fråga jag tänker på konstant nu.

Har länge levt med psykisk ohälsa och har under perioder mått extremt dåligt. Mitt mående är som en karusell som ibland är super glad och ibland super ledsen, det går upp och ner helt enkelt.

Idag var en sån där ”neråt” dag då jag var väldigt trött och hade svårt att koncentrera mig på min omgivning. Många kan säkerligen relatera till när man är trött och att man inte alltid mår bra då. Jag har ett riktigt dåligt beteende när jag är nere, inte så att jag svär eller fräser utan blir stel och tyst. Satt med några kompisar idag och var helt tyst och sa inte ett enda ord nästintill. Vill säga att jag är rätt bra på att gömma min ångest i den mån att folk inte reagerar.

Som i Victor leksell låt svag ”Låt dom inte se dig fälla tårar” stämmer in ganska bra på hur jag fungerar.

Vi stävar ju efter att må bra och det är en kamp man ständigt möter under en dag. Om några av mina vänner läser detta så vill jag be om ursäkt för mitt tysta jag idag, jag gillar er ändå!

Detta inlägg är mestadels anteckningar från min mående dagbok och alla kanske inte vill läsa om detta men jag kände att jag behövde ventilera mig.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Idun dag!

Previous Post

Födelsedags noja