Cover
djur

Julen borta! Nu nyår nästa!

Introduction
Julen borta! Nu nyår nästa!

God fortsättning på er! Nu är julen äntligen över och nu väntar vi på nyår och det kommer bli roligt. Har två saker runt nyår och det är nyårslöfte och nyårsplaner. Jag vet inte vad nyårslöftet ska vara i år utan jag bara säger fuck it. Däremot så skall jag vara med kompis i år och vi ska nog dricka och ha det bara bra!

Vet ej med er men det där med nyårslöfte är något påhitt. Varför skall det vara så att man ska lova något i det nya året som man vanligtvis inte håller ändå? Nyår kommer med både nöje men också en rädsla för djuren som måste lyssna på raketerna! Min katt Nuttis är livrädd för fyrverkerier och hon är så rädd när dom smäller av. Nuttis är som tur är en innekatt och har ställen gömma sig på men det är en skam att vi fortfarande får smälla av i min mening. Många ställen i Nynäshamn säljer dock inte fyrverkerier och det är bra för då måste man pendla mot Stockholm om man ska ha smällare.

Jag vet ej är lite arg att man inte tänker på djuren utan man går på att det är ”fint” eller ”roligt”. Kanske är gammalmodig eller något sånt men för mig är djurens säkerhet prio ett!

Som jag nämnde tidigare så kommer jag dricka men kommer ändå se till att Nuttis har det så bra som möjligt. Jag brukar göra en bädd där Nuttis kan ligga och gömma sig vid tolv slaget. Måste för övrigt skapa en nyårsplaylist så man har lite bra musik att lyssna på nyåret!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Inga nyårslöften utan mer nyårsdrömmar

Previous Post

Julens viktigaste telefonnummer