Cover
PSYKET

Jag och mina demoner!

Introduction
Jag och mina demoner!

Hejsan 👋 Idag vill jag diskutera om jag och mina demoner!

Har under en period känt mig rätt nere psykiskt. Önskar jag visste vad som var orsaken men allt känns bara blä just nu. Men jag är så pass stabil att jag inte behöver vård på psykiatrin, vilket är bra.

Jag slåss mot mina demoner och fighten är spänt. Alla nerfall sker just nu och det gäller att hålla i sig och inte släppa taget, annars vet du vart du hamnar! Mina demoner kan tämjas men det krävs att jag står stadigt och slåss emot dom och bevakar varje steg dom tar. Låter som något från Sagan om ringen. Men många med psykisk ohälsa känner igen sig att man slåss mot sina demoner och hur svårt det kan vara.

Men om jag ska se det positiva i det hela, så måste det vara att vakna och sätta fötterna i golvet.

Kan tyvärr inte gå in specifikt vad mina demoners ställer till med för problem. Det jag kan säga är att jag känner mig ensam och rädd. En rädsla som ger mig mardrömmar och för lite sömn, en rädsla för framtiden. Var kommer jag stå vid 30? Eller vart kommer jag stå när jag är 50? Sånna saker som verkligen hemsöker en och förstör allt.

Jag kämpar med att försöka komma in på en arbetsträning men p.g.a av rådande pandemi så har allt stängt. Jag har nämt det tidigare i bloggen att jag inte vill bli sjukpensionär vid trettio. Det perfekta livet skulle vara ett jobb och bryta kedjan att leva på bidrag. Kunna arbeta och tjäna pengar säkra framtiden så som jag vill ha den.

Slutord på ”jag och mina demoner!”

Jag vet ej… vad. Men jag vet att det kommer säkerligen vända så småningom men jag måste ge allt för att komma dit! Jag känner att det känns bra att skriva av mig här på bloggen. Jag känner mig nöjd för idag och har rantat av mig lite så ni får ha det så bra och var rädda om er ❤️

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!

Previous Post

Vad tycker jag om vaccination för Covid-19?