Introduction
Jag har testat postivt på Covid-19
covid-19

Jag har testat postivt på Covid-19

Det var i måndags jag kände mig krasslig och valde att sätta mig i karantän. Först på onsdag morgon kunde jag testa mig och jag har testat positivt för covid-19. Jag har dock inte haft några allvarliga symtom utan ont i halsen, feber och huvudvärk.

veckans planering var en skitsak att skriva då jag inte kunnat genomföra något av det jag ville. Men jag vill säga att jag är otroligt nöjd med att jag tagit vaccin och det inte var allvarligare än så! Under tiden hemma har jag sovit 98% av tiden och annars sett Community på Netflix. Nu börjar jag dock komma tillbaka till vardagen men fortfarande fem dagar och två symtomfria dagar innan jag är helt fri härifrån. Kommer också göra ett covid test till när jag känner mig mycket mycket mycket bättre.

Jag har dock märkt en läskigt grej och det är att jag inte vill umgås direkta när jag väl är frisk. Jag vill hålla mig borta från människor då jag inte finner något nöje med att träffa människor. Ingen har skadat mig eller så utan tror detta är mer en rädsla eller bara avsky från min sida. Varför vet jag ej.

Jag kanske har blivit rädd för att lämna lägenheten när det väl är dags och jag är frisk. Så kommer förmodligen börja med att fika ensam och bygga upp en mer stabil bild över det hela. Det enda som ger mig trygghet just nu är att veta att mina vänner finns där när jag är frisk.

Jag vet inte riktigt vart jag står idag. Jag är trött och känner bara för att gå och lägga mig.

Med det sagt var rädda om er <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Covid-19 är över för mig, vad nu?

Previous Post

Planering av veckan som kommer