Cover
corona

Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!

Introduction
Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!

Hejsan 👋 Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!

Igår natt kände jag av något i halsen och bad min mor köpa ett covid-19 test. Testade mig och svaret kom efter 15 minuter senare att jag inte har covid-19 enligt stickan. Men såklart har jag nu isolerat mig hemma tills jag blir bättre! Då man aldrig kan vara 100% på dom där snabbtesterna. Kan vara något med mina halsmandlar också då jag har haft problem förr med det.

Ingen feber eller andra symtom utöver irritation i halsen som jag fick natten till fredag till lördag. Så nu sover jag en hel del och spelar lite TV-spel för att få tiden att gå snabbare. Min mamma har varit så trevlig med att lämna lite mat och helg gott som popcorn och snacks. Så ikväll blir det ligga på soffan och kolla på Community tills jag slocknar.

Negativt

När jag forskade på ämnet kring snabbtester så var det en djungel av information hur man skulle läsa av stickan. Men efter ett tag så gick allt som det skulle och resultatet kom som sagt fram negativt. Det betyder också om halsen inte blir bättre så måste jag till akuten och få kollat halsen så det inte är något med halsmandlarna igen.

Men nu väntar jag en stund hemma och kollar serier och bara slappa för en gångs skull. Jag är som sagt inte van med att stanna hemma utan vill ofta ut och utforska världen. Men detta är bra träning och man dör inte av att vara hemma… kanske på insidan om man stannar där för länge men inte fysiskt.

Slutord för ”Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!”

Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen! Gåsen är skämt.

Det var det lilla jag hade för idag. Var rädda om er <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Dagen som bjöd på snus, mat och nya glasögon

Previous Post

Jag och mina demoner!