Cover
burgare

Jacksburger Nynäshamn

Introduction
Jacksburger Nynäshamn

Hejsan kamrater! Igår var jag med mamma och en kompis på den nyöppnade Jacksburger i Nynäshamn.

Maten var super god

Maten var super god. Jag beställde in en tryffelburgare med fries och chilimajonäs. Eftersom det var mello igår och lördag så var stället fullbokad, så man fick boka bord om man ville äta. Min hamburgare var inte så dyr utan kostade 149:- med fries och en dipp. Sen var jag tvungen att ta en milkshake med Oreo smak som var helt magisk. Jag lät som en R2D2 efter allt socker men helt klart värt det. Lokalerna var jätte fräscha och personalen var guld värda fast dom hade fullt upp. Vi har en hamburgare resturang till som heter Bar and Burgers och kan med gott säga att JacksBurger var mycket bättre.

Det var roligt att få komma och besöka den nya restaurangen som valde att lägga till här i Nynäshamn. Jag kommer komma tillbaka och äta fler goda hamburgare med vänner och familj, det kan jag lova er.

Utöver JacksBurger så drog jag ut med en vän och drack lite öl. Vi hamnade på min favorit pub Eight friends inn som är en irlänsk inspirerad pub. Men deras sortiment är stort. Som ett resultat av det så kan hinna pröva många nya ölar. Vi fick prova en god ny öl igår men kommer inte ihåg namnet på den. Typiskt.

Den var lite fruktig av sig och var ändå en ljus öl. Super god och relativt billigt. Är ni i Nynäshamn station så rekomenderar jag den pubben också.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Tillbaka till Ghost

Previous Post

Covid-19 är över för mig, vad nu?