Cover
psykisk ohälsa

It was a great run

Introduction
It was a great run

Hejsan bloggen.

I dag är en knepig dag och jag går och oroar mig över en sak. Kan tyvärr inte gå in på vad det gäller då det är sekretessbelagd av mig själv. Men det jag kan berätta är att allt är bra utöver det och inlägget titel är bara en titel.

Jag har numera sagt till mig själv att jag inte vill veta! Då syftar jag på saker som kan såra mig som tex kärlek bla.

Desto mindre jag vet desto bättre!. Mitt mående i sig har vart krassligt den senaste veckan men har läkartid på torsdag klockan 14:00, så då kan jag lyfta att mitt mående inte är på topp. Vill tro att jag måste reglera mig själv och säga hur jag ska vara för att inte falla pladask på marken. Därför ska regler finnas för mig och med stödkontakt från psykiatrin så klarar jag mig relativt bra ändå.

Utöver bjöd dagen på Idun och Tacobar! Älskar tex-mex mat och vad är då inte bättre än tacobar? Älskar att dom har kaffe som man kan dricka utan kostnad efter maten, fruktansvärt gott kaffe för övrigt.

Blogg inlägget blev lite rörigt men fick sagt det jag ville säga och det är poängen. Med det sagt så vill jag önska er en fantastisk dag <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Födelsedags noja

Previous Post

1 maj 2022