Introduction
Inga nyårslöften utan mer nyårsdrömmar
Fetma

Inga nyårslöften utan mer nyårsdrömmar

God fortsättning! Som jag nämnde i förra inlägget så har jag inga nyårslöften.


Men det jag däremot har är nyårsdrömmar som går har tre punkter. Äta bättre, promenera mera och gå ner i vikt och allt börjar på måndag. Jag har hamnat i någon svaja där jag äter otroligt mycket skräpmat, kanske det är för att tröstäta. Oavsett så är det inte sunt och jag vill inte sluta med diabetes eller andra sjukdomar p.g.a av för mycket skräpmat. Äter skräpmat minst en till två gånger i veckan… jag börjar få panik då jag inte kan styra mig själv. Rädslan att bli tjock är också skrämmande faktor.

Det finns ju faktiskt så många olika alternativ som vatten, frukt och sallad. Så skall börja dra ner på maten och öka med grönsaker på tallriken, sen gå lite längre promenader så man bränner av fettet. Klarar verkligen inte av att väga mer och mer psykiskt utan jag måste stoppa mig själv och gå tillbaka till ”normala” förhållanden. Men Nicklas du bara sitter här och beklagar dig själv! Det är inte synd om dig! Nej det är det verkligen inte… jag har satt mig här själv så då får jag också se till att en lösning finns tillgodose.

Okey, nu har jag rantat färdig för detta inlägg! Nyårsafton var en succé! Jag hade en kompis på besök och vi hade trevligt och såg film och drack shots och drack andra alkohol drycker. Min katt Nuttis var lite rädd för fyrverkerierna men jag var hemma när dom värsta smällarna smällde, så det var lugnt och trygg för henne då hon fick godis som tröst.

Slutord

Hoppas för övrigt att nyårsdrömmar kommer bli en ting! Finns dock som kaka.

Vad gjorde ni på nyår? Alkohol eller alkohol fritt? God mat? Jag är faktiskt jätte nyfiken så berätta gärna!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Vad tycker jag om vaccination för Covid-19?

Previous Post

Julen borta! Nu nyår nästa!