Cover
vardag

Idag är det den 24 september och betyder vardag blogg

Introduction
Idag är det den 24 september och betyder vardag blogg

Idag är det den 24 september! Vardag blogg, yass!

Fredagen har bjudit på mycket, som att träffa vänner, fikat och hämtat medicin med personal. Jag får nämligen inte hämta medicin ensam utan personal från psykiatrin. Det är bra på ett sätt men lite smått irriterande ibland, då viss medicin får hämtas av mig själv. Jätte konstigt minst sagt.

Den sjätte oktober så är det dags för läkarbesök och där kommer jag lyfta frågan om ADHD medicin. För er som inte känner mig så har jag ADHD och har väldigt svårt för koncentration bland mycket annat. Jag har prövat Strattera förut och svettades som en hund. Slutade med dom ganska tidigt men hoppas jag åter igen kan få medicin mot det men ett annat märke.

Jag vill kunna leva ett normalt liv utan problematiska svårigheter. Men har ofta fått ett nej när jag frågar om medicinen utav mystiska anledningar. Men nya tag!

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Ska också inom kort sluta med rökandet igen och fokusera allt på snus istället. Jag har ofta sagt att jag ska sluta röka utan framgång. Men nu är numera motiverad och vågar säga ”Nu får det vara nog!”.

Måste berätta att jag åkte tåg förra helgen och det gick hur bra som helst. Ska inte ljuga att jag var super sparrig och nervös hela turen, men gick bättre än förväntat. Tåget skakade en del och gick väldigt fort men som sagt allt gick bra. Vad jag har lärt mig är att ha brusreducerande hörlurar med musik så kan du klara allt. Tro mig på denna front.

Med allt det sagt så har jag inte mycket mer att tillägga i dagens inlägg utan nöjer mig med det som skrivits. Vardag blogg, yass or naj?

Var rädda om er! <3

<— Förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Min vikt och jag!

Previous Post

Hello World