Cover
Hur jag jobbar med bloggen

Hur jag jobbar med bloggen - Ulysses (Mac/iOS)

Introduction
Hur jag jobbar med bloggen - Ulysses (Mac/iOS)

Ulysses är min to go textredigerare. Ulysses är en bra app för författare, bloggare eller journalister. Tyvärr kostar appen, tror jag betalar 95 kr i månaden men det låser upp alla funktioner.

Ulysses är perfekt för dig som vill skriva böcker, blogg inlägg eller bara skriva något annat. Appen har en funktion där du kan sätta mål. Du tex sätta mål på 300 tecken eller meningar. Du kan också koppla din Wordpress, Ghost eller Medium konto och ladda upp inläggen direkt från appen. Super smidigt.

Utseendet är minimalt och när man lär sig tangentbord genvägarna så är man som en gud. Jag har precis lär mig några snabb kommandon som italic, bold och länkar.

Ulysses finns endast till Mac/iOS! Med detta inlägg så lämnar jag min serie ” Hur jag jobbar med bloggen” om jag inte får mer appar. Vill du läsa dom andra inläggen om Hur jag jobbar med bloggen klicka här.

Ha det fint.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Nu börjar hamstringen igen

Previous Post

Hur jag jobbar med bloggen - Things 3