Cover
Hur jag jobbar med bloggen

Hur jag jobbar med bloggen - Notion

Introduction
Hur jag jobbar med bloggen - Notion

Hej och välkomna till min nya serie ”Hur jag jobbar med bloggen”

Jag använder mig av många digitala verktyg för att få bloggen så bra som bara den. En av dom programmen är Notion och används för sortera mina samarbete och som i framtiden kommer logga alla mina inlägg.

Notion är som en swiss kniv, du kan göra det allra mesta. Sidor, databaser och ja allt man kan tänka sig. Jag länkar en video i slutet av inlägget.

Min blogg har som det ser ut idag fyra så kallade sidor.

En idébank där jag sparar alla mina idéer. Allt som jag kommer på lägger jag i banken och har taggar som visar om det bara är en idé eller ett pågående projekt.

Sen har jag samarbeten som är min guide till hur jag fakturerar och hur mycket jag ska ha betalt för ett inlägg. Sånt där med ekonomi är mycket tråkigt men alltid bra att ha en sida där man skriver ner all den informationen. Ska ni fakturera så rekommenderar jag Frilansfinans då dom är simpla med att göra med.

Sist men inte minst är det gästbloggare och det är som det låter en databas med gästbloggare namn och inlägget.

Sen så kanske ni såg att jag har en sida som heter ”Share” och det är bara en lista på olika Facebook blogg grupper med massvis av följare. Jag delar bara i grupper med många medlemmar. Det är lite så jag jobbar med bloggen och Notion.

Vill du lära dig mer om Notion klicka här:

Med det sagt så sätter jag punkt där.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Hur jag jobbar med bloggen - Things 3

Previous Post

Om kriget kommer