Cover
kärlek

Humöret är verkligen inte på topp längre

Introduction
Humöret är verkligen inte på topp längre

Tyvärr kommer detta vara ett negativt inlägg. Humöret är verkligen inte på topp längre då allt sket sig.

Lägenheten jag sökte fick jag inte pga av låg inkomst. Fattar hyresvärdens beslut men känns såååå jävla surt. Kärlekslivet går åt helvete så jag har valt att ta bort alla dejtingsajter från mobilen. Jag har blivit en riktig bitter gubbe som inte ser positivt på världen längre.

Nu har jag bestämt mig för att slänga allt skit jag har hemma och sälja saker jag inte vill ha! Det är för stor lägenhet jag har! Får på riktigt panik av att vara hemma. Jag är ofta inte hemma utan bara till kvällen och sen på morgonen går jag till Idun och sen mamma. Försöker stanna så länge jag kan hos mamma på kvällen för att slippa gå hem och känna mig ensam och trasig. Jag trivs inte i min nuvarande lägenhet.

Mina mål nu är att komma ur daglig verksamhet så fort som möjligt och ut i ett riktigt arbete. Jag vill kunna söka på lägenheter som kostar sex tusen och inte lägenheter som går på fyra tusen eller under. Jag vill kunna leva ett humant liv och det kan man inte på försäkringskassan.

Allt detta ska ske inom ramen av fyra månader och jag skall upp i 75% arbetsförmåga. Helst hundra men sjuttiofem är ett bra mål. Om två – tre månader ska jag ha en praktik på en riktigt arbetsplats, ska jag gå in i väggen på vägen så är jag redo!

Slutord & humöret tankar

Jag kan inte fortsätta som jag gör idag och låtsas som jag har det bra. Jag måste ta tag i livet och gå vidare med mitt liv. Släppa allt jag har idag och gå vidare! Och inte kolla tillbaka.

Det gör ont att veta att alla fika stunder och avslappnande dagar måste få ett slut. Humöret kommer tacka dig.

Nu är det sak fråga att gå fram och inte tillbaka. Jag måste våga för att leva annars kommer jag ingen stans.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Bloggar värda att besöka!

Previous Post

Att vara besatt i kärlek!