Cover
politik

Слава Україні!

Introduction
Слава Україні!

Ära till Ukraina! Mycket sker just nu i världen! Ryssland som fortsätter bomba militära och civila mål.

Ryssland bombade nyligen en militärbas i Ukraina som ligger cirka två mil från den polska gränsen, nu vill Putin visa att han har kontrollen och vill skrämma Nato länderna.

Det är en väldigt tråkig utveckling och kriget lär inte sluta förens Putin har makten eller ett tredje världskrig startas.

Många är oroliga att Sverige ska bli attackerad av en främmande makt och jag har full förståelse för att folk är oroliga. Personligen tror jag inte att någon kommer attackera Sverige speciellt inte nu när Putin är i krig med Ukraina. Sen kommer Ryssland att fortsätta hota Sverige och Finland eftersom dom inte vill att vi går med i Nato. Ska Sverige gå med i Nato? Det är den stora frågan och jag vet dessvärre ej var jag står i frågan. Vad tycker ni om Nato frågan?

Alltid bra att vara förberedd ”om krisen eller kriget kommer”. Det är bra att vara påläst men att behålla lugnet är minst lika viktigt.

Stay calm and carry on

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Jag vill kandidera i nästa val!

Previous Post

En hjälpande hand från Nynäshamn