Cover
vardag

Födelsedags noja

Introduction
Födelsedags noja

Den 11 maj blir jag ett år äldre och det skrämmer mig! Jag blir bara tjugonio år gammal så det är ingen trettio kris ännu. Tyvärr så har jag en tjugonio kris och fylla år är obehagligt i mina ögon. Oddsen är så emot mig på jobbfronten och livet i allmänhet.

Vid trettio års ålder måste jag bestämma mig om jag ska jobba eller bli så kallad sjukpensionär. Jag vet vad jag vill men frågan är kan jag? Vill jobba med något då jag känner att sjukpension kommer knäcka mig psykiskt. Men samtidigt så är det näst intill ingen arbetsgivare som vill anställa mig p.g.a mina diagnoser. Har fått nobben så många gånger på grund att jag har dit och datt. Däremot har jag prövat på arbetslivet sen innan med bra chefer.

Dressmann var ett företag som vågade ta emot mig som praktikant och jag blev rätt bra på hur allt fungerade efter ett tag och mina diagnoser sågs inte som ett problem längre. Det enda jag hade svårt för och fortfarande har är kundbemötande. Dock så är det något jag tränar på varje dag men ingen nytta om jag inte har kunder att serva, haha.

Det enda jag egentligen vet att allt börjar öka i hastighet och jag är väl inte direkt stadig nog att hinna med allt. Jag ska från och med juni börja utöka sökande efter en annan arbetsplats att arbetsträna på. Drömmen är att jobba inom IT alternativ butik då det är det jag är utbildad inom.

Det är nu eller aldrig!

Med det sagt så ska jag gå och ha födelsedags ångest. Skämt åsido.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Konsten att tämja psykisk ohälsa, går det?

Previous Post

It was a great run