Cover
podcast

Fake doctors, real friends

Introduction
Fake doctors, real friends

Har ni tråkigt? Gillar ni podcasts? Då ska du kolla hit! Jag har listat en av mina favorit poddar som passar perfekt nu i 2022.

Fake Doctors, Real Friends with Zach and Donald är podden för dig som älskade serien Scrubs som gick på 6:an i 2001. I podden går Zach Braff och Donald Faison genom alla scrubs avsnitten en efter en och pratar med fans. Podcasten är ca en timme och man får ett gott skratt. Dom berättar också mycket om inspelningen av serien och bjuder in många av skådespelarna av Scrubs.

Fake doctors, real friends with Zach + Donald hittar du på följande streamingtjänster.

Spotify
‎Fake Doctors, Real Friends with Zach and Donald i Apple Podcasts
‎Komedi · 2022
Apple Podcast
Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Nya skor från Stockholm Design Group

Previous Post

Python