Cover

Espresso House igen!

Introduction
Espresso House igen!

Hej bloggen!

I dag ska jag ut och fika med en kompis. Vi har fikat hela veckan men första gången på ett tag som jag nämner det. Vi ska på Espresso House och jag gillar inte deras kaffe så kör på Lemon nice, vilket är en svingod iste. Deras choklad med grädde är också en fantastisk god!

Espresso house choklad 🍫
Espresso house choklad 🍫

Tror dock att jag ska upp till expeditionen innan jag går till Espresso House. Tänkte flika in med en liten uppdatering kring föreningslivet och specifikt Attention Nynäshamn. Jag sitter idag som ordförande för Attention Nynäshamn men har nu valt att avgå på grund av min psykiska ohälsa. Men tyvärr har vi ingen aktiv styrelse så det har lett till att vi nu får lägga ner föreningen och det är såklart jätte tråkigt men finns ingen annan utväg, då vi har prövat exakt allt.

Utöver allt så har jag inte mycket mer spännande nyheter. Så med det sagt så önskar jag er en trevlig fortsättning.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Tankar kring valet 2022

Previous Post

Dags att ta tag i sitt liv?