Cover
vardag

Espresso house häng

Introduction
Espresso house häng

Idag är det en lugn dag för jag har vart och fikat på Espresso House. Atmosfären är livlig och många glada fikare på en och samma plats.

Jag vet ej varför men att blogga på café är rätt mysigt. Som sagt atmosfären är super chill och man hör folk prata vilket skapar en trygghet och lugnande känsla. Jag älskar trygghet då jag är en lugn typ som hellre vill ha lugn och ro än stök.

Lugn och ro det är min grej helt enkelt!

Torsdagar är en sån där seg dag där inget riktigt händer utan den ska bara vara. Vad är eran värsta dag? Många säger att måndagen är den värsta dagen och jag förstår inte riktigt det, jag älskar måndagar då jag har något att göra.

Idag blev bloggen en stor röra av text men det får ni stå ut med hahah.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

En hjälpande hand från Nynäshamn

Previous Post

Två besök på WeMind