Cover
vardag

En lång dag

Introduction
En lång dag

Idag har vart en lång dag på stan. Vaknade runt tio och begav mig till aktivitethuset idun  för chit- chat och kaffe. Runt halv ett stack jag till jobbet för att kolla brev och tidningar, det var bara ett brev. Efter lite chit- chat med en partikollega där så gick jag vidare till min mamma för att rasta hennes hund (Cockerspaniel).  

Inte mammas hund utan en rolig doggo meme.

Snart är det fredag och löning. Har väl inga direkta planer utan tror jag ska ut på krogen och ta en bärs eller två. Jag har hittat en ny öl som smakar så gott... Nynäshamn egna öl som heter Lilla Hawaii- lager.  Tyvärr finns den bara på Eight friends inn nere vid stationen och kostar 80:-.

Brukar säga att Lilla Hawaii är en avslutande öl. Skulle inte köpa fler än för det priset dom tar för det. Gillar ni öl så är detta en öl som bör finnas på eran att pröva lista.

Nej nu ska jag hoppa i ett bad! :) Var rädda om er ❣

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Bo Burnham ”Inside”

Previous Post

Tillbaka till Ghost