Cover
Fetma

En dag psyket med mig

Introduction
En dag psyket med mig

Hej från psyket!

Att spela med röda kort? Vad menar du, ni kanske undrar? Jo det betyder för mig att spela spelet utan att fuska!

Ibland kan det vara svårt att sätt ord på sina känslor. För mig är det som en jävla djungel pga min diagnoser. I våran familj så brukar vi sätta på en mask och skämta om tunga saker. Kan komma att drabba oss vårt i framtiden om vi inte spelar rätt.

En container skepp

Idag mår jag inte bra men låtsas hålla upp en gardin och smilar som att inget har hänt. Men skall dock tillägga att jag blivit en aning bättre att faktiskt prata känslor. Har fått nya verktyg här på psyket att jobba med.

Anledningen till varför jag åkte in var för att jag hade extrem ångest och hade suicid-tankar. Sen blev jag flyttad från Sankt Görans till Nackas psykos avdelning 30. Den första tanken ” vad i hela friden har jag gjort?”. Platsar jag här? Därpå efter någon timme så insåg jag att det var lite läskigt men okey! Man kan säga att jag ”trivs” här. Vill däremot påpeka att Nynäshamns har en hel att bjuda på.

Det är kallt här på psyket! Hoppas jag kommer hem inom en snar framtid!

Men det allt för idag! <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Allting har sitt slut

Previous Post

Varför är alla så fixerade om ens vikt?