Cover
mående

Efter regn kommer solsken

Introduction
Efter regn kommer solsken

Hejsan bloggen.

Idag blir det dessvärre inslag av måendet här på bloggen. Jag tänkte faktiskt visa er min journal från psykiatrin, jag har valt att blurra jätte känsliga ämnen.

Veckan har dessvärre inte vart så bra som jag velat utan jag har stött på massvis med hinder på vägen. Jag har återigen börjat med Lergigan och har tyvärr tagit mer än maxdosen, just för att hitta lugnet. Jag är i största grad orolig och ledsen och jag kan inte sätta fingret på vad det är som triggar det utan det kommer och besöker när det passar ångesten.

Innan jag avslutar så vill jag tacka er för ert fina ord och sånt. Uppmärksamhet är inte alltid negativt.

Men just idag är jag något starkare! Jag håller i hatten.

Med det sagt så får ni ha det så bra.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Uppmärksamhet

Previous Post

Ångest Shopping