Introduction
Detta blogginlägg skrevs på fyllan!
känslor

Detta blogginlägg skrevs på fyllan!

Nej inte riktigt utan behövde en lockande titel. Jag skriver sällan inlägg på fyllan utan väntar med mina inlägg tills jag är klar i huvudet. I går var jag ute på krogen med en kompis och det var super trevligt. Skönt att komma ut och inte sitta inne hela jävla tiden.

En grej som skrämmer mig är att jag låst in mina känslor. Ja låst in dom i ett mörkt rum i huvudet och dom kommer vara fast där ett tag. Det kanske låter som en psykopatisk grej men jag känner att låser jag in dom kan jag inte känna tex sorg.

Jag vet att jag är inne i en period där mina känslor kan gå i olika håll. När som helst kan sorg slå till eller ilska. Väljer därför att inte att inte låta dom komma ut utan låter dom vara inlåsta i ett rum i huvudet där dom inte kan såra mig. Min hjärna är fylld med problem på en daglig basis och jag vet inte hur dom skall sorteras. Min läkare vägrar skriva ut ADHD medicin p.g.a av min psykiska tillstånd och det stör mig rejält. Kanske mår jag bättre av adhd medicin!

Men nej när man ser och hör saker som inte finns där så får man nöja sig med antideprissiva medel ENDAST! Men jag fortsätter tjata och tjata till dom ger sig. Tillslut måste dom ju låta mig testa och jag kanske en gång för alla bli stabil och inte behöva oroa mig över saker som kommer och går.

Jag vet ej jag är trött. Vill ha hjälp av psykiatrin men den sviker mig gång på gång.

Skriv aldrig ett blogg inlägg på fyllan!

Var rädda om er och var försiktiga därute.

<— förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Planering av veckan som kommer

Previous Post

Nya glasögon has arrived!