Cover
politik

Den partilösa pojken

Introduction
Den partilösa pojken

Jag är för närvarande partilös. Will do politik for money! skämt åsido. Därefter rubriken ”den partilösa pojken”

Nej alltså jag har inte gått ut från den socialdemokratiska tron utan mer att jag inte kunnat betala min medlemsavgift. Det närmsta jag har den röda rosen är SSU. På ett sätt känns det bra att bara ha en roll att fokusera på och en annan del säger saknad. Vet ej om jag alltid kommer vara socialdemokrat utan det är väl en väntan att se.

Nynäshamns SSU-klubb står inför ett extra insatt årsmöte där vi kommer tacka av nuvarande ordförande och välkomna en ny styrelse. Jag har dock valt att sitta kvar som ledamot i styrelsen för att kunna ge support till den nya ordförande. Har under senare tid fått massvis med idéer som tex kvällar när partiledardebatten är att faktiskt samlas och se den tillsammans.

Bara Käbbel!

Vill inte vara den den partilösa pojken för evigt utan kommer med största sannolikhet gå tillbaka i rollen som ”sosse” inom en snar framtid. Om det mot all förmodan skulle svänga så pass mycket att jag inte känner tillit i rollen så går jag över till Vänsterpartiet. Men en sak är klar och det är att våran SSU-klubb kommer ta en större roll i kommun politiken och vara med och diskutera viktiga ungdomsfrågor. Denna blogg driver jag inte för politiska inlägg! Men viktiga frågor såsom psykisk ohälsa, ungdomslägenheter eller feminism får inte skjutas under sanden.

Sen vill jag vara tydlig med att ni får rösta på exakt vad ni vill! Bara ni röstar och inte struntar i det.

Med allt detta sagt så avslutar jag inlägget här.

<— förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Mycket som spinner just nu!

Previous Post

Ny rock, ren lägenhet och kaffe