Cover
Fetma

Dagen som bjöd på snus, mat och nya glasögon

Introduction
Dagen som bjöd på snus, mat och nya glasögon

Hejsan vänner. Dagen som bjöd på snus, mat och nya glasögon.

Idag har vart en bra dag! Började med att gå till Idun för att rasta av det sociala hunden. Vid elva tiden blev jag super hungrig och begav mig ifrån Idun till den nyöppnade TacoBar för en snabb matbit. Så dum som man är så beställer man såklart den största Nacho de luxe och kunde knappt äta hälften. Efter matbiten så hade jag bokat en tid för synundersökning då jag ser sämre och kände att jag behövde nya glasögon.

Sallad fick man också…. Love it! <3

Slutade med att jag köpte glasögon som kostade 1995:- i märket Lyle and Scott. När det ska vara fint! Resten av dagen spenderade jag hemma hos mamma. Vi åt minister pølse och små potatisbitar, fruktansvärt gott faktiskt. Nu är det kväll och jag sitter och bloggar detta inlägget.

Nu har jag äntligen bestämt mig för att jag måste ner i vikt. Jag kan inte leva som en tjockis resten av mitt liv, gynnar ingen. Så jag börjar sakta men säkert fasta sexton timmar nu i början för att successivt öka till 48 timmar. Mitt mål är att väga ca 69 – 70 kg. Många har påpekat att fasta inte är rätt väg att gå. Men så länge jag mår bra så kommer jag fortsätta även om folket misstycker.

Jag har haft perioder där jag beställt snabbmat bara för att lugna magen. Kanske det är en form av ätstörning eller sååå jag vet faktiskt inte varför jag äter så dåligt som jag gör. Därför har jag valt att sluta äta snabbmat och fokusera på sallader och nyttigheter. Har som regel att jag får äta ute en gång i månaden för att inte ta bort nöjet utan mer att begränsa den.

Slutord på ”Dagen som bjöd på snus, mat och nya glasögon”

Wooh känns bra att rasta av sig ibland här på bloggen. Har ni något mål i 2022?

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Kort kort kort inlägg idag!

Previous Post

Jag har inte covid-19 jag har gås i halsen!