Cover
politik

Då var DÅKEN klar

Introduction
Då var DÅKEN klar

Hejsan det var inte igår! Hur mår ni?

Nu har jag kommit hem från SSUs distriktsårskongress. Helgen har varit rolig men energikrävande. Jag har känt mig ganska utfryst men det beror helt på mig. Är inte den typen som älskar småprata och kan uppfattas väldigt stressad fast jag egentligen inte är det.

Det har vart många spännande gäster som Åsa Westlund, SSUs förbundssekreterare Diyar Cicek och min absoluta favorit politiker Max Elger. Fick chansen att växla några ord med Max och sa att han var varmt välkommen till Nynäshamn. Tror ett besök av vår finansmarknadsminister skulle vara ett kul tillskot till Nynäshamn. Får dock se om det blir oss i SSU eller socialdemokraterna Nynäshamn som bjuder in.

Max Elger
Max Elger

Vi har verkligen blivit bortskämda med god mat och fika. Team Nynäshamn bad om permission från 16:00 men vi hann ändå med alla motioner, vilket var bra och roligt.

Kött
Kött

För att summera så har helgen vart fantastisk och det har vart en bra DÅK. Med allt det sagt så sätter jag punkt där.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Dags att ta tag i sitt liv?

Previous Post

DÅKEN nästa!