Introduction
Covid-19 är över för mig, vad nu?
covid-19

Covid-19 är över för mig, vad nu?

Covid-19 är över för mig, vad nu? Well nu går jag tillbaka till att spela mänsklig igen. Känns skönt att vara tillbaka på spelplanen men samtidigt väldigt läskigt. Men viruset har haft bra effekter också så som viktminskning och att kroppen faktiskt fick vila ut.

I går fick jag min tredje dos av covid-19 vaccinet i en liten shady buss. Så länge inga problem med armen eller dylikt. Jag fick märket pfizers och det är första gången jag fick den. Tidigare har det vart Moderna.

Nu är jag redo för 2022 ordentligt! Dock så har jag fått efter biverkningar av covid-19. Dom två biverkningarna är fortsatt hosta och minskad aptit. Var för övrigt på TacoBar i går och kunde inte ens äta den minsta Nacho de luxe tallriken, alltså jag som älskade mat.. vad hände?. För att inte dö av svält så har jag druckit lite Yoggi på senaste bara för att få i mig något i huvudtaget. Läkaren sa ju faktiskt att jag måste få i mig något, inte vad. Lyckligtvis så kan jag nu snusa utan att hosta som en 90-årig gubbe.

Min far var så snäll och sponsrade en stock Lyft snus. Juste jag har faktiskt vart duktig och städade lägenheten igår, mycket kvar men framsteg. Målet är inte att det ska bli skinande rent utan ett hem som jag visa upp för människor.

För er som inte vet så avaktiverade jag för ett tag sen mitt Snapchat konto och det känns fortsatt bra. Inget jag tänkte diskutera så utan ville bara få med det. Vet inte vad jag ska skriva mer än typ hej då!

Var rädda om er <3

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Jacksburger Nynäshamn

Previous Post

Jag har testat postivt på Covid-19