Cover
film

Bo Burnham ”Inside”

Introduction
Bo Burnham ”Inside”
Welcome to the internet

Jag är motsatsen till film- fantast men Bo Burnhams film "inside" fick mig att öppna ögonen.  Filmen handlar om Bo som är fast i sitt rum under pandemin, där han skapar musik för att inte bli tokig. Man kan inte riktig förklara handlingen utan det är en film som man bara måste se för att förstå.

Jag tror det bästa med hela filmen är att han ljussätter, klipper  och filmar HELT själv! Vilket är ganska unikt för filmer idag.

Så har ni Netflix och har sådär jättetråkigt? Då är Inside en perfekt film att se! Men jag vet inte på riktigt vem filmen är riktad emot då han blandar komedi, musik  och sorg. Men gillar du komedier eller musikaler så är denna film perfekt.

En av mina favorit låtar från ”Inside” är Goodbye eller Look Who’s Inside Again är också en klassiker.

Rekomenderar starkt. Skulle jag ge den ett betyg från ett till tio så skulle den lätt få 10/10.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Python

Previous Post

En lång dag