Cover
bloggare

Bloggar värda att besöka!

Introduction
Bloggar värda att besöka!

Jag följer nya bloggar näst intill varje dag! Men det finns vissa bloggar jag alltid kommer tillbaka till och alltid finner intressanta. Tänkte därför skriva ett kort inlägg med fyra av mina favoriter. Kommer bara enbart göra en lista denna gång och inte en hel presentation av dom.

Många av dom jag följer är NPF, psykisk ohälsa och vardag inriktade.

MalinsPuzzel

Yolanda – ”Det här är mitt privata krig”

ChristerHolm

Den Färska Tiden min utvecklande resa

Jag följer fler men detta är tre av mina favorit bloggare. Är du en bloggare och vill dela med dig av din blogg? Skriv din blogg i kommentarsfältet och jag ska börja läsa! Vem vet kanske blir din blogg som hamnar här nästa gång.

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Nu har vintern kommit och jag gillar det inte!

Previous Post

Humöret är verkligen inte på topp längre