Cover
besatt

Att vara besatt i kärlek!

Introduction
Att vara besatt i kärlek!

Att vara besatt i kärlek? Nicklas förklara!

Idag tänkte jag prata om just kärlek och dess konsekvenser för mig. Många vänner säger att jag blir besatt när jag blir kär och med besatt menar dom att jag släpper allt runt om mig. Är inte mig själv utan spelar någon karaktär och är nyfiken på det mesta hos en partner. Jag är inte besatt på ett negativt sätt! Den enda det är skadligt för är mig själv egentligen. Matchat så många gånger på olika mötesplatser och jag har liksom stängt av mig själv från omvärlden och fokuserar allt på den matchande personen.

När jag matchar med någon så försvinner Nicklas och fokuset läggs på den ”eventuella partner” istället. Glömmer liksom bort vänner, familj och allt annat egentligen, vill någon vara med mig tar jag den chansen. Att vara ensam är egentligen inget alternativ för mig utan jag vill ha någon som älskar mig för mig.

Men för er som inte känner mig så är jag en galet lugn person som inte brusar upp i första taget. Skulle dock aldrig falla mig tanken att skada någon psykisk eller fysiskt om det inte är så att jag måste försvara mig. Visst har det hänt att man bråkat med kompisar och även om det inte har vart fysiskt bråk så har man skadat någon psykiskt ibland.

Vill tro att det har med mig att göra och att jag är rädd för att vara ensam. Ensamheten är en av mina största rädslor och har vänner som jag är dålig på kontakta. Sanningen är att jag älskar varje en av mina vänner! Men varför jag inte hör av mig är en annan fråga för en annan dag. Kanske är det också en rädsla att jag tror att jag stör vänner. Who knows?

Slutord & slutet på denna besatt debatten.

Men det är min sak att jobba på, jag måste bättra mig på! Tänker dagligen på hur livet skulle se ut om jag inte hade mina kompisar vid min sida utan stod där ensam. Jag skulle vart förstörd och trasig.

Jag är redan en trasig själ men inte förstörd! Mina vänner finns där när jag har det som tuffast och jag försöker vara där för dom. Hellre ha vänner än inget alls, inte sant?

Med allt detta sagt så avslutar jag dagens blogg här! Tack till er som läser och jag älskar er djupt också!

<— förra inlägget

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Humöret är verkligen inte på topp längre

Previous Post

Mycket som spinner just nu!