Cover
ohälsa

Allting har sitt slut

Introduction
Allting har sitt slut

Allting har sitt slut.

Imorgon åker jag hem från psyket och jag har mixade känslor om det. Den ena halvan säger att jag måste stanna och den andra vill hem. Tyvärr så hallucinerar jag fortfarande och är nästintill borta. Så om att skicka hem mig är bra eller dåligt är svårt att säga.

Jag kom hit i föregår och då vägde jag 90kg nu väger jag 83kg. Stor skillnad! Men det beror säkerligen på min matlust. Orkar inte äta mat och känner mig inte speciellt hungrig. En faktor som också spelar roll är kvaliteten. Mycket av maten vi får här är mikromat vilket är lite ofräscht.

Munnen ler men insidan sm

Men jag behöver också komma hem och förbereda mig inför julen. Det är det värsta med julen att det ska fixas så himla mycket, panik!

Så för att sammanfatta ”allting har sitt slut”. Little Jinder framförde med denna sång i så mycket bättre.

Hur ska ni fira jul?

<—- förra inlägget!

Fox
Author

Fox

Mitt namn är Nicklas men ni kan kalla mig Fox! Jag är 28 år gammal och är bosatt söder om Stockholm.

View Comments
Next Post

Julens viktigaste telefonnummer

Previous Post

En dag psyket med mig