Hej igen, min gamla vän!


Hejsan och välkomna hit eller välkomna tillbaka! Ni har säkert många frågor, och jag ska försöka besvara allt i detta inlägg genom att svara på tre enkla frågor.

Fråga 1: Varför?

Jag ska inte ljuga, jag ledsnade i min blogg eftersom jag tappade mitt ursprungliga syfte: att skriva det jag vill utan att behöva tänka på att göra mina läsare nöjda eller locka nya följare. Jag stressade mig sönder genom att blogga efter ett schema och har nu insett att det var en av mina största stressmoment. Därför har jag beslutat att istället microblogga, men med en twist för att undvika att återuppta stressen. Denna blogg kommer inte att marknadsföras på Facebook eller Instagram för framtida inlägg. Om någon hittar min länk och gillar mina inlägg kan de helt enkelt bokmärka den för fortsatt läsning.

Nu kan jag blogga i lugn och ro, framför allt i min egen takt, utan stressen att behöva göra mina vänner och läsare nöjda. Det kan låta dumt, men denna blogg är min och jag sätter mina egna spelregler!

Fråga 2: Micro-blogging? Va?

Mikrobloggande fungerar som vanliga blogginlägg, men med kortare texter och oftare uppdateringar.

Det finns dock inget som hindrar mig från att kanske skriva längre inlägg i framtiden som tidigare. Just nu kommer jag att ändra mitt fokus ett tag, och om det inte fungerar för någon är det fritt fram att lämna bloggen.

Jag vet bara att stänga ner allt vore slöseri och skulle påverka mitt mående negativt, eftersom skrivandet ger mig frid. Som troende kan man säga att djävulen satte mig på prov genom att försöka stressa upp mig med den gamla bloggen, där målet var att bli en stor bloggare med många följare. I själva verket vill jag bara ha en plattform för att skriva mina tankar och idéer utan att någon känner sig tvungen att läsa dem bara för att de såg mitt inlägg på Facebook.

Fråga 3: Tack för allt ❤️

Jag är inte den bästa på att visa min uppskattning, så ni får helt enkelt lita på mitt ord när jag säger Tack för allt! ❤️

Även om jag kanske aldrig har interagerat mycket med mina läsare, har ni gett mig otroligt mycket hopp, glädje och kärlek som är svår att beskriva.


Och om vi inte ses, god eftermiddag, god kväll och god natt!

Ett svar

  1. Hej, det här är en kommentar.
    För att komma igång med granskning, redigering och borttagning av kommentarer, gå till vyn ”Kommentarer” i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares profilbilder kommer från Gravatar.