Hem » Ny rock, ren lägenhet och kaffe

Ny rock, ren lägenhet och kaffe

Ny rock, ren lägenhet och kaffe det är dagens ämne. Vi kan börja med min nya rock som är kamelfärgad numera. Har inte tagit en full-body bild men denna bild nedan duger för mig.

I morgon får jag besök av godman. Jag får alltid noja när folk ska hem till mig för då måste jag städa och ha rent, ingen snack om saken. Fick hjälp av mamma att komma igång så nu är lägenheten lite snyggare. Kanske inte renast men inte smutsigaste heller så en win win?

Vill ju inte ha en smutsig lägenhet i generellt men det blir mycket ibland och man kanske inte alltid har motivation att städa. Speciellt om man har en trasig dammsugare! Hahaha.

Som jag nämnde i förra inlägget så försöker jag gå ner i vikt och det går dåligt. Jag dricker mestadels kaffe på dagarna och när jag äter så är det ett måltid runt kvällen. Jag vill försöka komma ut och motionera mer men pga av tung andning av vaccinet moderna, så har jag ingen större ork att gå eller göra något i huvudtaget. Det känns dock bättre och bättre med andningen men fortfarande väldigt trött och orkeslös. Men som dom säger en dag i taget.

Gud vad skönt att få skriva av sig. Var rädda om er <3

2 Kommentarer

  • Fox
   Författare
   oktober 19, 2021 / 2:43 e m

   Tackar tackar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?